maandag 2 februari 2015

Donderdag 5 februari 2015 ...IROK Panningen @ Beumers Ateliers mooi onder 1 dak.

Afgelopen zomer hadden we besloten te verhuizen met onze kleinere nevenvestiging in Panningen. 

De huidige locatie was groot genoeg - veel etalage - veel mensen die kennis hadden kunnen maken met IROK - maar het had ook enkele nadelen, we keken daarom een klein beetje rond of er niet iets was, dat idealer voor ons zou kunnen zijn. 

En van twee kanten kwam toen het toekomstige pandje in beeld; 3 kamers en een gang op de benedenverdieping van een herenhuis. 

We werden hartelijk ontvangen door Marc en Mieke Beumers van Beumers Ateliers & Cottona. We zijn er samen van overtuigd dat onze producten elkaar mooi aanvullen, het 'shop in shop' idee maar dan zonder groot concept -  gewoon persoonlijk, overzichtelijk en de goede service van familiebedrijven. 

De entourage in het nieuwe pand is echt fantastisch. De afwerking en inrichting is heel mooi en helemaal af. De ruimte voor de inlijstbalie is daarom al bijna klaar en woensdag zullen we de expositie gaan inrichten.

Donderdag 5 februari openen we onze deuren aan het nieuwe adres in Panningen - Kerkstraat 47.

U bent van harte welkom van 13.00 tot extra lang 21.00 uur - tevens expositie opening
met werken van INGRID VAN DER KAMP - MARGREET ZWETSLOOT - HANNEKE VAN DEN BERGH - ALEXANDER DANILOFF

1 opmerking:

  1. Lieve Ingrid,
    Alvast gefeliciteerd en het ziet er inderdaad veelbelovend uit deze combinatie met Beumers Ateliers & Cottona! Goed gevonden en erg stijlvol herenhuis ook. Graag zou ik langs komen maar er zitten maar liefst 8,436 km tussen ons...
    Liefs,
    Mariette

    BeantwoordenVerwijderen