zaterdag 20 december 2014

Programma IROK Horst & Panningen | Kunst | Glühwein | Verhuizing | Nieuwe kunstenaars enz.

Kunst & Glühwein 21 & 28 december
Allereerst bent u van harte welkom morgenmiddag & volgende week zondag  van 13.00-16.00 bij IROK Horst - gezellig en ongedwongen Kunst & Glühwein. Wij zorgen voor de sfeer, lekkers en kunst en u kunt ervan komen genieten. De collectie is gisteren herschikt en nieuwe wandobjecten van Dimitri Pichelle & bijzonder mooie en klassieke bronzen van de bekende Duitse kunstenaar Clemens Pasch (1910-1985) zijn toegevoegd.
Gewaardeerde  Kunst
Onlangs hebben we deelgenomen aan de kunstbeurs Art Arnhem in de Eusebius kerk. Daar vertegenwoordigden wij met name de werken van Rusudan Khizanishvili & Caroline Havers. De grote belangstelling van zowel kunstenaars als de kunstminnende bezoekers, bevestigde heel mooi dat we gewaardeerde kunstenaars mogen vertegenwoordigen. Kunstenaars waarvan wij weten dat ze niet voor niets internationaal succesvol zijn.

rusudan khizanhishvili

caroline havers


Ezels  & sieraden
Er werd tijdens Art Arnhem natuurlijk ook contact gelegd met nieuwe kunstenaars. Zeer binnenkort zullen we het werk van Jasper Hulshoff Pol presenteren. Een kunstschilder die zich heeft toegelegd op het schilderen van ezels. Jasper heeft een losse schildershand,  het kan niet anders, dan dat je als kijker even blijft stilstaan bij het zien van deze schilderijen.  Tegelijkertijd nemen wij de sieraden van Susanne Bagaya op in onze collectie. Zij is de partner van Jasper en maakt heel draagbare en originele sieraden zoals kettingen broches en ringen. Sieraden die je normaalgesproken alleen maar in die leuke straatjes van grote steden tegenkomt.Januari
Voor  de maand Januari staat gepland o.a.; nieuwe werken van Marly Freij – abstracte landschappen – Iris Slock – figuratieve schilderijen – Ingrid van der Kamp – wit & meisjes – Like onze facebook pagina of houdt onze website of dit blog in de gaten, hierop kondigen wij regelmatig de nieuw binnengekregen kunst aan.
-
Februari & Verhuizing IROK Panningen
IROK Panningen aan Pastoor Huijbenplein  is t/m zaterdag 24 januari normaal geopend. Daarna volgt een weekje van verhuizing 500 meter verderop naar de Kerkstraat 47 Panningen. Onze nieuwe buren zijn dus vanaf 1 februari 2015: Woninginrichters Beumers Ateliers en supermarkt C1000. Wij zijn van mening dat de nieuwe locatie beter geschikt is voor ons als IROK. Wij zullen met regelmaat solo en duo exposities organiseren in de stijlvolle ruimtes. Daaraan koppelen wij de mogelijkheid tot het bijwonen van een ochtend- en of avondprogramma begeleid door een thee/koffie buffet of borrelarrangement. Leuk om met een kleine groep collega's of vrienden te doen. Deel uw ideeën en voorkeuren a.d.h.v. kunst en combineer het met een gezellig samenzijn. Voor meer info; mail ons vrijblijvend en we bespreken met u de mogelijkheden.
En er zal uiteraard weer een adviesbalie aanwezig zijn voor het uitzoeken en de aanname van inlijstingen, zoals u van ons gewend bent. We hebben er heel veel zin in, meer nieuws volgt.


Rest ons om u allen hele fijne Kerstdagen te wensen en alle geluk en liefde voor 2015Tot ziens,
Ingrid & Tacettin
2 opmerkingen:

 1. Beste Ingrid,
  Jullie ook een hele fijne en stemmige Kerstperiode en een heel bijzonder 2015 in goede gezondheid.
  De plannen klinken veelbelovend.
  Liefs,
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Dear Mariette & Peter :-) Dankje. En weer hartelijk dank voor een heel jaar betrokkenheid, ongelooflijk hoe je dat allemaal kunt bijhouden, heel fijn.Groetjes uit Geijsteren deze ochtend.

  BeantwoordenVerwijderen