zaterdag 12 juli 2014

Tijdens de kermis zal IROK Panningen 2 daagjes haar deuren sluiten

Donderdag 17 juli 13.00 uur zijn we weer open. We wensen iedereen in Panningen veel plezier tijdens de kermisdagen. Ondertussen kunt u via onze etalage genieten van enkele werken van Martin Koole en vele anderen. IROK Horst is normaal geopend en toont een grotere collectie werken van kunstenaar Martin uit Den Haag.

Martin aan t werk in atelier
Uiltje 30x30 € 350 incl. lijst

Blauwe Reiger 50x50 € 550,00 incl. lijst

IJsvogel 30x30 € 350,00 incl. lijst

2 opmerkingen:

 1. Lieve Ingrid,
  Ja, grappig om nog eens weer aan de kermis in Panningen herinnerd te worden. Daar woonde ik tenminste ook 5 jaartjes van mijn leven... Vaak namen we vrij van ons werk om dan bij Cubke te serveren en ik achter de tap. Kon toen razendsnel een stapel van 10 kleintjes vullen en afschuimen... Dan met 5 tegelijk wegzetten. Zou nu wel gebroken glazen veroorzaken. Deed het graag maar was wel bekaf na de kermisdagen!
  Geniet van de vrije dagen en bovenstaande vogel schilderijtjes zijn erg mooi gemaakt door Martin!
  Leuke post.
  Liefs vanuit Georgia/USA op 8,500 km afstand van jullie kermis...
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Mariette uit het verre Georgia! Ja zo blijf je nog mooi op de hoogte van het Noord Limburgse leven ;-) Wat leuk dat jij ook als 'bardame' werkte, ik deed het ook als bijbaantje maar dan in Venray, was een super gezellige tijd. Dank voor het compliment. Hartelijke groeten!

   Verwijderen