vrijdag 25 september 2015

Even stil geweest....

Het was even stil op dit blogje. Dat was niet omdat er geen mooie exposities te zien waren want bij ons is er permanent heel veel moois te zien en het was ook niet omdat 'onze' Dorus Brekelmans niet weer heel veel succes had bij Sterren op het Doek...... want Dorus deed het weer top!

Het zat zo: sinds juni hebben Tacettin en ik de inlijstwerkzaamheden erbij overgenomen. Voorheen konden we leunen op de expertise van mijn ouders. Destijds gezamenlijk afgesproken dat zij na de overname nog enkele jaartjes zouden doorwerken op parttime basis. Sinds 1 juni zijn ze officieel helemaal met pensioen en is er voor hen alle tijd voor hobbies en een nieuwe levensinvulling.

Inmiddels zijn we gewend aan het werken in 'de werkplaats' en beleven we er samen ontzettend veel plezier aan. En helaas schiet er dan wel eens wat bij  in zoals het snel beantwoorden van mijn mails en of het bijwerken van de website of blog. Mijn Excuses zeg ik maar alvast

Via Facebook is het een kleine moeite om u op de hoogte te stellen van onze activiteiten dus daar is onze beweging behoorlijk actief. Meteen ook realiseer ik dat lang niet iedereen een FB account heeft, of er veel mee doet - desalniettemin vinden wij het fijn als u de IROK page liked .

Dit blogje wil ik heel graag blijven vullen met nieuwtjes. Maar nu weet u hoe het zit.
Dank en wees welkom op de social media of gezellig live in Horst en of Panningen,
Ingrid Koenen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten