dinsdag 9 maart 2010

De openingDe opening afgelopen zondag was zeer succesvol. Er waren heel veel belangstellenden en deze waren onder de indruk van het aanbod in kunst.
Ook kwam er per e-mail een eerste aanmelding binnen voor de kunstlunch, daarnaast staat er a.s. vrijdag een groep geboekt voor alleen een rondleiding. De kranten hadden ons persberichtje gelukkig ook goed opgepikt, dus wat publiciteit betreft hebben we geen klagen.

De Poolse kunstenaars die als logees bij ons in Geijsteren verbleven, bleken ontzettend warme en intelligente mensen te zijn. We hebben genoten van een gezellig en onderhoudend samenzijn, en zaten nooit om woorden verlegen. Ze hebben op ons aanraden een bezoek gebracht aan Maastricht en Roermond, en zelf besloten ze, om ook nog Nijmegen aan te doen. Het contact tussen de kunstenaars op de openingsdag was ook helemaal geslaagd. Kortom, we kijken terug op een heerlijke positieve expositie opening en voor de komende 6 weken, hopen we dat er nog veel belangstellenden mogen volgen.

1 opmerking:

  1. Beste Ingrid,

    Fíjn dat het een geslaagde opening is geweest; dat verdienen jullie ook zéker met zoveel goeie voorbereidingen.
    Alles met hárt en ziel opgezet en dan nu met veel voldoening daarop terug kunnen kijken. A job well done zouden we hier zeggen!
    Lots of love from Georgia/USA,

    BeantwoordenVerwijderen