vrijdag 20 april 2012

Tijdens de FLORIADE loopt de show FLORIARTE bij IROK maar buiten dit thema ....

.......gebeurt er ook nog van alles op kunstgebied. Dit doek bijvoorbeeld, geschilderd door Simone Theelen, hebben we gisteren heel gericht uit haar atelier gekozen. Als klanten ons aangeven dat het juiste stuk er net niet tussen zit,  vragen wij  hen wat het meest aanspreekt bij ons in de galerie. Daarna  plannen we op verzoek een huisbezoek in zodat we voor hen gericht op zoek kunnen gaan bij onze kunstenaars om vervolgens met een passende selectie opnieuw een bezoekje in te plannen......en vaak hebben klanten dan na jaren zoeken, eindelijk het kunstwerk dat bij hun past.  'Ik moet er tegenaan lopen'  is ook een methode om een passend kunstwerk te vinden, heerlijk als dat gebeurt maar niet voor iedereen de meest geschikte methode. Vandaag de dag willen veel klanten nog steeds goed geholpen worden, allereerst om tijd te besparen maar ook zien ze door het grote aanbod op internet door de bomen het bos niet meer. Wij helpen nog heel graag met veel plezier en geduld.

dinsdag 17 april 2012

FLORIARTE | close-upje


Gezandstraalde vazen gemaakt door glaskunstenaar Ans Bakker uit haar serie; 'reincarnated'.

donderdag 12 april 2012

zondag 8 april 2012

2e PAASDAG WOONCOMPLEET WOONEVENT


2e Paasdag zal onze galerie gesloten zijn maar u kunt ons en onze kunst vinden bij Peters Interieurs Vergelt 3 Baarlo, samen met; Keunen Audio en Video met demonstraties op TV en Geluid-gebied. Kennismaking met de wijnen van Belvino en daarnaast kunt u uw vragen stellen aan Architect Matrix over uw nieuwbouw- of verbouwplannen. Dat alles in een setting van de mooiste meubelen. www.wooncompleet.com


maandag 2 april 2012

FLORIARTE | in the picture Rusudan en Galya

2 Nieuwe kunstenaars bij IROK; Rusudan Khizanhishvili  en Galya Popova. Sinds 1 april te bewonderen bij IROK naast de kunstenaars: