donderdag 23 december 2010

Dorus Brekelmans


Dorus Brekelmans stuurde ons deze zelf geschilderde kerstkaart. Wij zijn al langer overtuigd van zijn kwaliteiten en exposeren permanent zijn portretten en strandtafereeltjes. Deze kon ik u niet onthouden.

FIJNE DAGEN en voor 2011 GEZONDHEID EN GELUK
Posted by Picasa

woensdag 15 december 2010

Iris Slock, Stan Linssen, Paz Sans Fle, Setenay Özbek, en en en


Afgelopen zondag geweldige opkomst van klanten en belangstellenden. Het was een heel gezellige openingsmiddag. A.s. zondagmiddag 19 dec. gesloten ivm familiefeest en dan hopen we 2e Kerstdag weer heel veel mensen een plezier te mogen doen met onze 2e sfeervolle kunstmiddag die gepland staat, speciaal voor deze maand. Ons openbaar foto album is weer bijgewerkt...veel kijkplezier.

vrijdag 10 december 2010

Paz Sanz, keramiek


Nieuw. Keramiek gemaakt door Paz Sanz, kunstenares van origine Spaanse, woont en werkt in Nederland. Weer een kunstenares met talent en enorme passie die via Lieuwke Loth bij ons terecht is gekomen. De kracht en puurheid van deze beelden, kalmeren de toeschouwer. Speciaal voor de decembermaand ontwierp en vervaardigde Paz heel mooie theelichthoudertjes van wit porselein voor € 17,50 per stuk.
Verder hebben we voor u een mooi en gevarieerd assortiment kunstcadeautjes gepresenteerd, leuk om te geven maar ook leuk voor jezelf.
Zondag 12 december en 2e Kerstdag, naast de expositie van Iris Slock en Stan Linssen nog heel veel meer, de moeite waard om bij ons binnen te wandelen dus.

zaterdag 4 december 2010

btw verhoging voor kunst

Het kabinet Rutte wil per 1 januari 2011 de BTW op podiumkunsten en kunstvoorwerpen verhogen van 6 naar 19 procent. De Tweede Kamer heeft hiermee ingestemd. De Eerste Kamer moet deze wijziging nog goedkeuren. Zoals de wijziging er nu uitziet, heeft deze geen gevolgen voor u als klant van de Kunstuitleen, omdat het werk al in ons bezit is. Pas bij de aankoop van nieuwe werken, krijgen we te maken met het hogere BTW-tarief. Onze leengelden zullen als gevolg van deze wijziging per 1 januari 2011 niet stijgen.
Er is ook geen stijging als u werk uit onze collectie wilt aankopen, al dan wel of niet met collectietegoed.

Als u niet wilt lenen maar kopen, dan profiteert u in december nog van het lage BTW-tarief wat betreft de expositiestukken van Nederlandse kunstenaars. De stockcollectie van IROK zal dus niet in prijs wijzigen. 

vrijdag 3 december 2010

12 december gezellige zondagmiddag bij IROK


Werk van Stan Linssen - keramiek en Iris Slock - schilderijen en sieraden
Stan en Iris zijn beiden aanwezig om hun werk persoonlijk toe te lichten.
Wij zorgen voor heel veel KUNST, Glühwein, Süßigkeiten en een collectie kunstcadeautjes.
Kom dus gerust even binnen tussen 13.00-17.00 uur. De expositie loopt nog door t/m 15 januari 2011

12 december 2010 gezellige zondagmiddag bij IROK


Zondag 12 december zullen we er voor u een gezellige middag van gaan maken.
Iris Slock en Stan Linssen zijn aanwezig om hun werk persoonlijk toe te lichten.
Wij zorgen voor heel veel KUNST, Glühwein, Süßigkeiten en assortiment kunstcadeautjes.
Kom dus gerust even binnen tussen 13.00-17.00 uur.